VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

Србија

Otkazana AGRA 2020 jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova u regionu

58. Međunarodni sajam poljoprivrede i ishrane AGRA koji je trebao da se održi od 22. do 27. avgusta u slovenačkoj Gornjoj Radgoni otkazan je zbog pandemije Covid-19, objavili su organizatori.

Nakon što je u aprilu optimistično najavljeno da će se 58. Međunarodni sajam poljoprivrede i ishrane AGRA održati od 22. do 27. avgusta ove godine uprkos pandemiji, to se, nažalost, ipak neće dogoditi. Naime, organizatori su saopštili da je sajam otkazan zbog virusa korona i da prvenstveno treba da se brine o zaštiti zdravlja posetilaca, izlagača i svih ostalih učesnika.

Kako navode u saopštenju, prethodno su analizirali sve moguće scenarije i alternative kako bi se manifestacija sa 58 godina neprekinute tradicije održala i ove godine, ali su došli do zaključka da se jedan od najvećih poljoprivredno-prehrambenih sajmova u regionu ovog puta ne održi jer je reč o masovnom okupljanju učesnika i posetilaca i da ne bi mogli izvesti sve potrebno da se omogući epidemiološka sigurnost svih koji bi na sajam došli iz Slovenije i drugih zemalja.

Poslovna hrabrost, ali i odgovornost prema učesnicima sajma
Nakon uspešnog sajma Agra 2019, koji je na preko 71.800 m2 izložbenog prostora predstavio više od 1.850 izlagača iz 32 zemlje, a za šest dana ga je posetilo 120.000 posetilaca, najave i interesovanje za Agra 2020 bili su više nego ohrabrujući. Sve stručne izložbe i velika dešavanja već su dogovorena, što je organizatore dodatno inspirisalo i potvrdilo uspešnost njihovih napora.

"Ne nedostaje nam poslovne hrabrosti za razvoj plemenite tradicije i otvaranje novih sajamskih i profesionalnih poglavlja. To ne znači da nismo oprezni. Želimo da privredi, struci, javnosti, izlagačima i posetiocima ponudimo sajam koji će odražavati integritet poljoprivrede i hrane. Nažalost, to se u trenutnoj situaciji ne može u potpunosti garantovati zbog virusa Sars CoV-2.

Ne želimo da ugrozimo zdravlje učesnika i ne možemo da garantujemo da vaše pripreme za sajam ne bi bile uzaludne", poručili su organizatori zaključivši da intenzivo pripremaju nove sadržaje kako bi sajam AGRA 2021 ponovo bio najuspešniji događaj poljoprivredne i prehrambene industrije u Sloveniji i ovom delu Evrope.

VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

About Us

Cyber Green Market (CGM) is a Web Platform that promotes the Export and Wholesale of Agricultural Products, Forest fruits, and their Secondary Products from the Balkan Peninsula.

Retail

In the retail section you can also find machines, home and garden tools, work uniforms and everything you need for your farm work. You can order all this from our already verified sellers from the largest online stores in the world.

CGM Ali

Do you want to sell your products on Alibaba, but you don't want to pay $4,999 per year for an Alibaba premium account? Apply for a "CGM Ali" account here, choose one of our plans, and for just $199 per year start selling on Alibaba right now!

© 2018 Elektronski Zelen Pazar LLC Resen