VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

Shqipëri

Lajmet në shqip

Nëse dëshironi të jeni korrespodenti ynë në Shqipëri, klikoni në lidhjen më poshtë.

Ne do të organizojmë mbledhje me ju, në qoftë se ju pëlqejnë kushtet tona për punë dhe përfitimet që i ofrojmë, do të bëheni bashkëpuntori tonë dhe do të filloni ti promovoni shërbimer e TEGJ.

Faleminderit

Admin

VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

About Us

Cyber Green Market (CGM) is a Web Platform that promotes the Export and Wholesale of Agricultural Products, Forest fruits, and their Secondary Products from the Balkan Peninsula.

Retail

In the retail section you can also find machines, home and garden tools, work uniforms and everything you need for your farm work. You can order all this from our already verified sellers from the largest online stores in the world.

© 2018 Elektronski Zelen Pazar LLC Resen

CGM Ali

Do you want to sell your products on Alibaba, but you don't want to pay $4,999 per year for an Alibaba premium account? Apply for a "CGM Ali" account here, choose one of our plans, and for just $199 per year start selling on Alibaba right now!