VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

Македонија

Онлајн училиште за природно пчеларење со лекции на македонски јазик

Курсот е поддржан од Slovak Aid и Амбасадата на Република Словачка

Со повеќе од 40 лекции за природно одгледување пчели, прилагодени и за лицата со оштетен вид, е отворено првото онлајн училиште за сите ентузијасти, почетници и искусни пчелари. Станува збор за иницијатива на компанијата „Macedonian Honey“, по повод 20 мај, Светскиот ден на пчелата.

Учесниците на курсот ќе навлезат во мистериозниот свет на пчелите, ќе ги запознаат нивните навики и живот, како и нивните предатори.

Автор на лекциите е Огнен Фиданоски, кој има над 30 години искуство во пчеларството. Тој е креатор и на „Elle-Hive“, прва македонска кошница со која пчелите стануваа посилни и нивниот генетски материјал им овозможува нивните генерации пчели полесно да се псрават со предаторите и климатските промени. За ова решение, компанијата ја доби и Европската награда за стартапи.


Лекциите се достапни на следниот веб сајт: www.macedonianhoney.com

А. Г.

VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

About Us

Cyber Green Market (CGM) is a Web Platform that promotes the Export and Wholesale of Agricultural Products, Forest fruits, and their Secondary Products from the Balkan Peninsula.

Retail

In the retail section you can also find machines, home and garden tools, work uniforms and everything you need for your farm work. You can order all this from our already verified sellers from the largest online stores in the world.

CGM Ali

Do you want to sell your products on Alibaba, but you don't want to pay $4,999 per year for an Alibaba premium account? Apply for a "CGM Ali" account here, choose one of our plans, and for just $199 per year start selling on Alibaba right now!

© 2018 Elektronski Zelen Pazar LLC Resen