VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

Свет

КАТАЛОГ НА ДНЕВНИ ЦЕНИ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАЗАРИ ШИРУМ СВЕТОТ

Секој заинтересиран да придонесе во градењето и ажурирањето на светски каталог, каде што на едно место, во секое време, ќе може да се најдат најновите цени на земјоделските производи, на локалните пазари ширум светот, може, на многу едноставен начин да го прави тоа уште додека е на пазар и купува производ.

Од денес ЕЗП има уште еден дополнителен сервис. Во делот со наслов ДНЕВНИ ЦЕНИ можете да побарате малопродажни цени на земјоделски производи на локалните пазари ширум светот (и во Македонија се разбира).

Овој каталог е замислен да биде ажуриран од самите посетители на нашата страница ширум светот. Секој еден, кој има желба да придонесе во ажурирање на овој каталог, од било кој локален пазар, додека купува производ, на лесен начин, преку нашата апликација, со неколку клика може да го внесе името на државата, градот, производот и цената на производот во соодветната валута и единица мерка во која се продава производот.

Се разбира, во моментов ДНЕВНИ ЦЕНИ има податоци само од пазари во Македонија, и нашата редакција ќе продолжи да го ажурира со податоци од пазарите во Македонија, но доколку сакаме ДНЕВНИ ЦЕНИ (DAILY PRICES) да стане она што треба, и вистински да ја постигнува својата мисија (да биде непристрасен водич на производителот и потрошувачот во врска со цената на производите), тоа зависи од сите вас кои ја посетувате нашата страница и веќе ја користите нашата апликација, во колкава мера, доколку ви се допаѓа идејата, ќе ја препорачувате оваа наша нова рубрика на вашите пријатели во Македонија и ширум светот, и во колкава мера сите ние од заедницата на ЕЗП (и редакцијата и посетителите) ќе ги ажурираме дневните цени додека купуваме производ од нашиот локален пазар.

Апликацијата можете да ја најдете на:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appswiz.cyberygreenymarketcfbaeh

Ви благодариме!

Admin

VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

About Us

Cyber Green Market (CGM) is a Web Platform that promotes the Export and Wholesale of Agricultural Products, Forest fruits, and their Secondary Products from the Balkan Peninsula.

Retail

In the retail section you can also find machines, home and garden tools, work uniforms and everything you need for your farm work. You can order all this from our already verified sellers from the largest online stores in the world.

© 2018 Elektronski Zelen Pazar LLC Resen

CGM Ali

Do you want to sell your products on Alibaba, but you don't want to pay $4,999 per year for an Alibaba premium account? Apply for a "CGM Ali" account here, choose one of our plans, and for just $199 per year start selling on Alibaba right now!