VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

Свет

Земјоделство за 22-от век!

На најголемиот свестски земјоделски саем Агритехника, што секоја втора година се одржува во Хановер-Германија, оваа година учествуваа 2819 излагачи од 54 земји. Престижната изложбена манифестација која заврши пред неколку дена, годинава ја виделе преку половина милион посетители.

Најновите трендови во земјоделството и земјоделското производство, трактори како излезени од вселенска програма, транспортна опрема, машини за сеење, браздење, наводнување, орање, опрема за жетва на сточна храна, житни растенија, пченка, биотехнологија, машини и опрема за управување со шуми, производство на енергија од биомаса и обновливи индустриски суровини... биле преставени во 30 посебни хали на преку 40 илјади квадратни метри површина. Агритехника допринесува земјоделството на 22-от век уште денес да биде присутно на нивите.

Стручното жири на саемот за земјоделска механизација и опрема- Агритехника, додели еден златен медал за иновација на годината и уште 39 сребрени, во конкуренција од 291 пристигнати пријави.
Најголемото признание го добиле John Deere Walldorf GmbH & Co. KG i JOSKIN S.A. од Белгија за тракторот eAutoPower, што има електромеханички пренос на распределување на силата во агротехнологијата. Овој супер-трактот не само што е комплетно автоматизиран, туку поставува и нови стандарди во агро-механизацијата.

Повеќе информации за сите наградени може да се добијат на официјалниот сајт на саемот https://www.agritechnica.com/en/innovation-award-agritechnica/gold-and-silver-2019 .
Следното издание на Агритехника е веќе закажано и ќе се одржи од 14 до 20 ноември, 2021 година во Хановер.

Б.А.Н.

VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

About Us

Cyber Green Market (CGM) is a Web Platform that promotes the Export and Wholesale of Agricultural Products, Forest fruits, and their Secondary Products from the Balkan Peninsula.

Retail

In the retail section you can also find machines, home and garden tools, work uniforms and everything you need for your farm work. You can order all this from our already verified sellers from the largest online stores in the world.

© 2018 Elektronski Zelen Pazar LLC Resen

CGM Ali

Do you want to sell your products on Alibaba, but you don't want to pay $4,999 per year for an Alibaba premium account? Apply for a "CGM Ali" account here, choose one of our plans, and for just $199 per year start selling on Alibaba right now!