VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

August 9, 2020, 9:02:04 AM
Македонија

ДАЛИ ВО МАКЕДОНИЈА ЖИВЕАТ КОЛИБРИ!?

На 08 август, во двор во Ресен, е направена снимка на која се гледа Колибри.

На 08.08.2017 (точно пред 3 години) во двор во Ресен, приквечерината, направена е снимка на која се гледа летечко суштество во големина на голем инсект или малечка птица како лета над цветовите во дворот.

Cyber Green Market News

Погледнете го видеото подолу во целост и сами заклучете за што се работи.
Очигледно е дека премногу личи на колибри.

Дали сте имале слично искуство и средба со вакво суштество и дали е навистина колибри или се работи за инсект кој едноставно е премногу сличен со колибри, со оглед на тоа што во Македонија не живеат колибри, нели!?
Или пак живеат?

Admin

VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259