VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

Македонија

ВИ ЈА ПРЕТСТАВУВАМЕ НАШАТА НАЈНОВА ПЛАТФОРМА Е-МАРКЕТИ

Е-Маркети е систем од online маркети, каде што без трошоци за веб дизајн, хостинг, адреса, ssl и реклама, можете да изградите online верзија на вашиот постоечки маркет и да добивате нарачки на вашите производи коишто ќе ви бидат однапред платени уште во текот на нарачката.
Меѓу другото Е-Маркети е идеална платформа за работа во услови на карантин.

Сопственици на колонијали, мини, какси или супер маркети, За 24 часа откако сте аплицирале за профил на продавач, тимот на Е-Маркети ви ја изготвува вашата продавница со адреса www.ime_na_vashiot_market.emarketi.mk, со ваше лого и посебен контролен панел од којшто ќе можете 24/7 да поставувате производи со слики, краток и долг опис, цени и начини на достава (за коишто можете да поставите и дополнителни цени), акции и попусти.

Е-Маркети можете да го посетите на https://emarketi.mk, а пример за тоа како би изгледал вашиот e-маркет можете да видите на https://burle.emarketi.mk

За таа цел, на 13.10.2020 во 11 часот, тимот на Е-Маркети организира online вебинар на платформата Zoom, каде што поподробно ќе ве запознаеме со можностите и начините на работа на нашата и ваша платформа Е-Маркети. Се разбира, на тој вебинар ќе можете директно да ни ги поставите и вашите прашања.

Доколку сте заинтересирани да учествувате на овој вебинар и да ја проследите нашата презентација, ве молиме потврдете ни со враќање на порака со краток текст со ваше име и презиме и име на вашиот маркет на info@emarketi.mk, со којашто порака потврдувате учество на вебинарот и ние ќе ви испратиме иснтрукции и линк на којшто, на 13.10.2020 во 11 часот, ќе можете лесно да се приклучите на вебинарот.

Искрено,
Тимот на Е-Маркети
https://emarketi.mk
+38977878198

Admin

VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

About Us

Cyber Green Market (CGM) is a Web Platform that promotes the Export and Wholesale of Agricultural Products, Forest fruits, and their Secondary Products from the Balkan Peninsula.

Retail

In the retail section you can also find machines, home and garden tools, work uniforms and everything you need for your farm work. You can order all this from our already verified sellers from the largest online stores in the world.

CGM Ali

Do you want to sell your products on Alibaba, but you don't want to pay $4,999 per year for an Alibaba premium account? Apply for a "CGM Ali" account here, choose one of our plans, and for just $199 per year start selling on Alibaba right now!

© 2018 Elektronski Zelen Pazar LLC Resen