VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259

May 1, 2020, 7:14:11 AM
Македонија

ЈП„Пазари“- Работното време на пазарите за првомајските празници ќе биде од 06 до 13 часот

Донесено е решение за безбедносни мерки во однос на болеста предизвикана од вирусот COVID-19 кај луѓето

Им се соопштува на сите физички и правни лица кои се корисници на услугите на ЈП “Пазари” Битола дека работното време на пазарите за првомајските празници, во петок, сабота и недела, е од 06:00 до 13:00 часот.

Сточниот пазар во Битола започнува со работа на 4ти мај со прилагодено работење согласно мерките и препораките на Министерството за здравство. Според тоа ве известуваме дека сточниот пазар во Битола на 5ти мај во вторник ќе работи.

Cyber Green Market News

Решението и условите за работа од Агенцијата за храна и ветеринарство се доставени како прилог на ова соопштение.

Носењето на маска или марама е задолжително.

А. Г.

VITA RES

from

RESEN

(processing of fruits & vegetables, production of concentrates, purees, and frozen apple cubes)

+38975421259